club Supporters

Kom jij helpen om de UEFA Nations League in Enschede tot een mooi voetbalfeest te maken? De KNVB en UEFA zijn voor verschillende functies op zoek naar vrijwilligers die tijdens het toernooi actief willen zijn en de wedstrijden in Enschede van dichtbij mee willen maken.

Samen met Rotterdam vormt Enschede in juni het decor van de UEFA Nations League Finals. De halve finale tussen Nederland en Kroatië wordt op woensdag 14 juni in Rotterdam gespeeld. Op donderdag 15 juni staat in Enschede de andere halve finale; Spanje en Italië op het programma. Zondag 18 juni wordt in De Kuip de finale gespeeld. Eerder op de dag wordt in Enschede om de derde en vierde plek gestreden. 

Ceremonie op het het veld
Wil jij tijdens de UEFA Nations League Finals op het veld staan? Dan kun je een rol spelen tijdens de openingsceremonie in het stadion.

Je ontvangt een UEFA kledingpakket én ceremonies kledingpakket in stijl van het evenement. Uiteraard wordt er ook goed voor jou gezorgd en wordt het een onvergetelijke tijd met de andere Ceremony Makers.

Je dient beschikbaar te zijn op de volgende momenten:

  • maandag 12 juni van 16.00 tot 21.00 uur (repetitie)
  • dinsdag 13 juni van 17.00 tot 22.30 uur (repetitie)
  • donderdag 15 juni van 16.00 tot 22.00 uur (wedstrijd)
  • zondag 18 juni van 12.00 tot 16.00 uur (wedstrijd)

Lijkt het jou leuk om in Enschede te helpen als Ceremony Maker in het sfeervolle FC Twente stadion? Meld je dan nu aan via unlf.volunteers@knvb.nl. Minimale leeftijd 18 jaar. 

Word jij vrijwilliger bij de UEFA Nations League Finals

De KNVB zoekt ook vrijwilligers voor andere functies tijdens de Finals. Sommige taken zijn alleen op de wedstrijddagen en andere vragen om een ruimere beschikbaarheid.

Accreditation Volunteer
In deze functie help je de medewerkers van het toernooi aan hun accreditatie en op wedstrijddagen komen ook de genodigden hun accreditatie ophalen.
4 t/m 18 juni (gedurende deze periode werk je 10 dagen) 

Warehouse Volunteer
In deze functie help je de medewerkers van de UEFA met de op- en afbouw van het stadion.
3 t/m 11 juni en 19 en 20 juni (gedurende deze periode werk je 6 dagen)

Staff Bistro Volunteer
In deze functie ben jij de gastvrouw bij de catering waar alle medewerkers van de UEFA, KNVB en vrijwilligers komen eten. Je zorgt dat alles goed aangevuld blijft en houdt het netjes en gezellig.
10 t/m 19 juni (gedurende deze periode werk je 9 dagen)

Festival Volunteer (in de stad)
In het Volkspark ben jij het eerste gezicht van het toernooi. Mensen kunnen bij jou informatie inwinnen over het toernooi en er zijn leuke activiteiten te doen.
14 juni van 16.00 - 19.30 en 15 en 18 juni

Mobility Volunteer
Tijdens de wedstrijddagen ben jij chef sfeerbeheer rond het stadion en help jij de toeschouwers naar hun plek.
12 juni van 14.00 - 16.00 en 15 en 18 juni

Ticketing Volunteer
Tijdens de wedstrijddagen ben jij de vrijwilliger die alle problemen weet op te lossen die met tickets te maken heeft of zorg je dat je tickets zo snel mogelijk gescand kunnen worden zodat er geen opstopping ontstaat.
13 juni van 10.00 - 12.00 en 15 en 18 juni

Aanmelden kan via de mail: unlf.volunteers@knvb.nl of direct via de UEFA-portal

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.