Eerste selectie

De eerste selectie van FC Twente begint woensdag de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Rond 16.00 uur staat de eerste groepstraining onder leiding van hoofdtrainer Joseph Oosting op het programma.

De training wordt afgewerkt op de velden van het Trainingscentrum in Hengelo en is vrij te bezoeken.

Internationals afwezig
Michal Sadilek, Alfons Sampsted en nieuwkomer Sayf Ltaief verbleven recent bij de nationale ploeg, zij sluiten later in de voorbereiding aan.

Academie
In het eerste deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen trainen Academie-spelers Jort Ribbers, Harrie Kuster, Lucas Vennegoor of Hesselink, Yannick Gerritsen, Ruud Nijstad en Benjamin Nagel mee met de selectie.

Oefenwedstrijd
Zaterdag 22 juni speelt FC Twente in Geesteren haar eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Om 18.00 uur speelt de ploeg tegen eersteklasser STEVO. Vrijdag 28 juni (19.00 uur) speelt FC Twente in Deurningen tegen het Schotse Motherwell. Informatie over de kaartverkoop en de overige duels in het eerste deel van de voorbereiding staan op deze pagina.

Trainingskleding
Woensdag draagt de selectie voor de eerste keer de nieuwe trainingskleding voor het komende seizoen. Deze lijn van trainingskleding is door teamwear-partner Castore exclusief beschikbaar gemaakt voor FC Twente. In tegenstelling tot de wedstrijdshirts is er dit seizoen gekozen voor een transparant FC Twente-logo op de trainingskleding. De trainingskleding is binnenkort verkrijgbaar in de FC Twente Fanstore.

DSC04183

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.