Eerste selectie psvtwe

Zondagavond staat in Eindhoven het duel tussen de nummer een en drie van de Eredivisie op het programma. In aanloop naar het treffen met koploper PSV de vooruitblik met trainer Joseph Oosting.

Afgelopen weekend behaalde FC Twente thuis een goede zege op Sparta Rotterdam. “Een wedstrijd waarin we heel volwassen speelden”, vertelt Joseph Oosting. “Wanneer je in zo’n wedstrijd de dingen terug ziet waar je op traint en waar je het met elkaar over hebt, is dat mooi om te zien.”

PSV is dit seizoen de ongenaakbare koploper en nog altijd ongeslagen in de competitie. Afgelopen woensdag eindigde voor PSV het Europese avontuur in Dortmund. “PSV is een topploeg met topatleten, zij zullen richting zondag weer klaar en fit zijn”, vervolgt Oosting. “Ik verwacht dat het een mooie wedstrijd gaat worden. Wij hebben ook bepaalde ambities en kunnen ons in een topwedstrijd aan Nederland laten zien.”

“We liggen op koers, maar hebben nog niks. We moeten elke dag en elke wedstrijd knetterhard werken voor een resultaat”, geeft Oosting aan.

Nadat Mathias Kjølø afgelopen week ontbrak vanwege een blessure, is hij dit weekend weer beschikbaar. Dat geldt ook voor Carel Eiting die de laatste duels niet inzetbaar was. Mees Hilgers ontbreekt tegen PSV.

Zaterdag werkt de selectie de afsluitende training af richting het uitduel in Eindhoven.

PSV – FC Twente, aanvang 20.00 uur, staat zondagavond onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij. Het duel is live te zien op ESPN 1.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.