Eerste selectie tweher

Drie dagen na het Europese treffen met S.S. Lazio wacht FC Twente opnieuw een thuisduel in De Grolsch Veste. Zondag komt Heracles Almelo naar Enschede. In aanloop de vooruitblik met trainer Joseph Oosting.

Lastige wedstrijd
Donderdag beleefde de ploeg van Joseph Oosting een teleurstellende avond in De Grolsch Veste. Na een vroege rode kaart voor doelman Lars Unnerstall zat een resultaat er helaas niet in. Joseph Oosting: “Met elf tegen elf zou het al een lastige wedstrijd worden, laat staan als je al na zo’n tien minuten met tien man komt te staan. De spelers hebben er alles aan gedaan om alsnog een resultaat te halen. Tot kort voor de 0-2 was de hoop er zeker. Het mocht niet zo zijn.”

Voorbereiding
Vanaf vandaag is de ploeg in voorbereiding op het volgende duel. Zondag komt Heracles Almelo op bezoek. Vrijdagmiddag stonden de spelers weer op het veld. Oosting vervolgt: ‘We hebben de wedstrijd tegen Lazio nabesproken en zijn volop in voorbereiding voor zondag. We moeten door en kunnen er niet in blijven hangen. Ik ben ervan overtuigd dat de groep klaar zal zijn voor deze wedstrijd. Behoudens de gebruikelijke pijntjes na een intens duel is iedereen fit uit de wedstrijd gekomen. Younes Taha en Michal Sadilek zijn nog niet van de partij. Vanaf vandaag traint Daan Rots weer met de groep mee”, aldus Oosting, die zaterdag met zijn ploeg de afsluitende training afwerkt richting zondag.

FC Twente – Heracles Almelo, aanvang 14.30 uur, staat onder leiding van scheidsrechte Dennis Higler. De wedstrijd is live te zien op ESPN 1.

 

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.