Business

Victa wordt met ingang van het nieuwe seizoen Premium Partner van FC Twente. De overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van één seizoen met de intentie om daarna met nog twee seizoenen te verlengen. Bovendien wordt Victa ook Datapartner van de club, waarbij de club gebruik maakt van een data warehouse en Power BI bij Victa.

Victa2024 website

Door het officiële partnership wordt het, in Borne en IJburg gevestigde, bedrijf onder andere zichtbaar op diverse exposureposities in De Grolsch Veste. Daarnaast zorgt de samenwerking dat alle data die FC Twente heeft op één platform samenkomt en effectief geanalyseerd kan worden.

Carlo Vruwink, Directeur/eigenaar Victa: “Dat wij nu verbonden zijn aan FC Twente als datapartner voelt voor ons als een logisch één-tweetje. Met onze data warehouse oplossing helpen wij de club, anderzijds helpt de club ons aan meer naamsbekendheid. We hopen hierdoor meer lokale talenten aan te trekken voor onze groeiambities.”

Marco Behrens, Manager Commerciële zaken FC Twente: “We zijn trots dat Victa instapt als Premium Partner van de club en daarmee ook Datapartner wordt van FC Twente. Wederom een echt Twents bedrijf, dat al jaren verbonden is aan de club en nu de stap maakt naar de top van de sponsorpiramide. Daarbij gaan we als FC Twente gebruik maken van het data warehouse en Power BI bij Victa, waardoor het een stap vooruit zet in het gebruiken van data in de organisatie.”


OVER VICTA
Victa is de datapartner voor alle bedrijven. Ze creëren meerwaarde door effectief gebruik te maken van data binnen hun expertises: data management, data analytics, data science en business consultancy. Dat doen ze al meer dan 15 jaar en zo heeft Victa al meer dan 1.000 bedrijven geholpen met innovatieve portfolio van BI producten en diensten.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.