Eerste selectie Supporters

Mede dankzij jouw steun is het altijd een feest om in De Grolsch Veste te zijn en samen de wedstrijd te beleven, bedankt!
De komende weken staan er nog enkele belangrijke wedstrijden op het programma waarin we een mooi Europees ticket kunnen pakken. Daarna gaat de blik op volgend seizoen en gaan we voor het derde seizoen op rij Europa in. Een prachtige prestatie! We weten allemaal waar we vandaan komen.
We hopen ook volgend seizoen samen met jou mooie successen te mogen beleven in De Grolsch Veste. Het is vanaf nu mogelijk je seizoenkaart te verlengen.

De verlengperiode duurt tot en met zondag 12 mei.

Belangrijke data

Dinsdag 23 april (09.00 uur) t/m zondag 12 mei (23.59 uur)
Verlengperiode Seizoenkaart- en Premium Seat (Plus) -houders

Woensdag 15 mei en donderdag 16 mei
Verplaatsperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Woensdag 22 mei
Start verkoop wachtlijst

Hoe kan ik verlengen?

  • Je kunt online verlengen. Alle huidige seizoenkaarthouders ontvangen dinsdag 23 april een persoonlijke e-mail. Hierin staat een directe link naar de ticketing-pagina waar de seizoenkaart klaar staat.
  • Mocht je geen e-mail hebben ontvangen, ga dan naar kaartverkoop.fctwente.nl en log in met je gegevens. Hier kun je je seizoenkaart verlengen. 
  • Mocht het toch niet helemaal lukken, óf mocht je op zoek zijn naar wat ondersteuning, dan vind je op deze pagina drie verschillende instructievideo's. 
  • De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur, ook hier is het mogelijk om de seizoenkaart te verlengen.
  • Tijdens de verlengperiode is het niet mogelijk om een extra kaart bij te kopen. Je kunt tot en met zondag 12 mei alleen je eigen kaart verlengen.
240320 Plattegrond april 2024 2025
In verband met de indexering zijn de prijzen van de seizoenkaarten voor het seizoen 2024/2025 met gemiddeld 4% verhoogd.

Digitale seizoenkaart
Wil je graag je steentje bijdragen aan een duurzamer FC Twente? Kies dan bij de verlenging voor de optie ''Digitale seizoenkaart''. In dat geval krijg je geen nieuwe plastic pas, maar krijg je toegang tot het stadion door de seizoenkaart in je FC Twente app.
Wil je wel een fysieke pas? Kies dan de optie ''fysieke seizoenkaart''. Die krijg je deze keer nog gratis van ons.

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL
  • Incasso (bedrag wordt eind mei geïncasseerd)
  • Cash of pin (alleen bij de receptie)
  • Sofort (Duitse supporters)
  • Factuur (alleen voor zakelijke relaties)

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing.
Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

E-mail: ticketing@fctwente.nl
Telefoon: 053-852 5777 (op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur)

Heb je nog geen seizoenkaart? Meld je voor de wachtlijst
Ben je geen seizoenkaarthouder, maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart voor het seizoen 2024-2025? Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven op de wachtlijst.

FC Twente 60 jaar – Scheurkalender
In 2025 bestaat FC Twente 60 jaar. Om dat te vieren krijgen alle seizoenkaarthouders die deze periode verlengen de officiële ‘FC Twente 60 jaar scheurkalender’. Deze wordt medio december 2024 verspreid onder de supporters die hebben verlengd.

Donatie aan Scoren in de wijk
Bij de verlengprocedure is het mogelijk om een donatie te doen aan Stichting FC Twente, scoren in de wijk. De medewerkers van Scoren in de wijk zijn dagelijks in de regio actief met tal van projecten voor jong en oud op het gebied van gezondheid en sport.

1 v8
Websiteheader 1280x560
SCC 24/25

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.