Eerste selectie tweaja

Doordat het openbaar streekvervoer stakingen heeft aangekondigd, moeten FC Twente-supporters er zeer nadrukkelijk rekening meehouden dat zij donderdag bij de bekerwedstrijd tegen Ajax geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

De verwachting is dat de staking donderdag zal leiden tot grote verkeersproblemen rondom De Grolsch Veste. Ook vanwege het aanvangstijdstip van de wedstrijd (18.45 uur), tijdens de avondspits. Supporters die met de auto komen moeten rekening houden met een langere reistijd.

Advies
Het advies is om tijdig naar De Grolsch Veste te komen en (indien mogelijk) gebruik te maken van de fiets. Supporters die geen parkeerkaart hebben en wel met de auto komen, kunnen gebruik maken van de parkeerterreinen van de Universiteit Twente. Vanaf daar rijden (gratis) pendelbussen naar de rotonde voor station Enschede Kennispark.

Aanrijroute bussen
Vanwege werkzaamheden aan de Hengelosestraat is de aanrijroute van de supportersbussen uit de regio gewijzigd. Verkeersregelaars leiden de bussen via de Auke Vleerstraat en Capitool naar de vaste parkeerplaats voor de bussen.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.