club Meetings & Events

Ben of ken jij iemand die ons komt versterken? Bekijk dan onderstaande vacatures. Meetings & Events gelooft in het samenbrengen van mensen middels evenementen. Of het nu gaat om een voetbalwedstrijd, congres of bruiloft dit willen we zoveel mogelijk laten plaatsvinden in De Grolsch Veste. Hierbij streven we ernaar om voor iedere bezoeker (supporter, business lid, gast van een evenement of leverancier) de perfecte 'noaber' te zijn: in De Grolsch Veste word je altijd goed en warm onthaald.

Eventmanager

Jij hebt als Eventmanager de verantwoordelijkheid voor het in goede banen leiden van al onze evenementen. Dit kunnen verschillende evenement zijn, de ene keer is het een voetbalwedstrijd en de andere keer een congres. Doordat in De Grolsch Veste bijna alles mogelijk op het gebied van Events, is het belangrijk dat jij als Eventmanager aan de voorkant zorgt dat de voorbereiding zo compleet mogelijk is.

Solliciteer direct

Zelfstandig Werkend Kok

Wij hebben de catering in eigen beheer, op deze manier kunnen we razendsnel schakelen en zijn de lijnen super kort. Niks is ons te veel en bijna alles is mogelijk. Tijdens een thuiswedstrijd voorzien we 30.000 man van een eenvoudig hapje en drankje, diezelfde avond serveren we hoogstaande diners in bijvoorbeeld ons exclusieve Cook & Play restaurant en de skyboxen. Jij bent daarin de missing link. Samen met de koks zorgen jullie ervoor dat elke gast wordt verrast. Of het nu gaat om een ontbijt, lunch, snack of diner, jij legt iedereen culinair in de watten!

Solliciteer direct

Medewerker Publiekscatering en Logistiek

Als Medewerker Publiekscatering en Logistiek ondersteun jij de Coördinator Publiekscatering Voorraad en Logistiek. Jij zult je onder andere bezig gaan houden met de bevoorrading van de publiekcatering en het verwerken van de inkomende goederenstroom. Denk hierbij ook aan het uitvoeren van periodieke tellingen en het invullen van de daarvoor bestemde formulieren. In De Grolsch Veste hebben wij verschillende evenementen. Omdat wij een divers aanbod hebben in evenementen is het van belang dat deze goed georganiseerd zijn. Ter voorbereiding op het evenement help jij bij het aanleggen en aanbrengen van de juiste faciliteiten. Na het evenement ga jij deze ruimtes weer klaarmaken voor het volgende evenement. Heb je een idee over een aantrekkelijk product en/of dienst, geef dit aan! Wij waarderen eigen inbreng.

Solliciteer direct