Business

Univé Oost heeft haar Stersponsorschap bij FC Twente met drie seizoenen verlengd. In 2021 zijn beide partijen een partnership aan gegaan voor de duur van drie seizoenen. Na de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren wordt deze met dezelfde duur voortgezet. Hiermee blijft Univé Oost de club steunen, met als doel de sport in de regio verder te stimuleren en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarnaast wordt Univé de verzekeraar van de club.

DSC04623

Trots en verbondenheid

Sporten is gezond en verbindt mensen. Univé is dan ook supporter van sport en zet deze betrokkenheid kracht bij door de samenwerking met FC Twente te verlengen. De samenwerking omvat niet alleen de eerste selectie van de mannen, maar ook FC Twente Vrouwen, de Kidsclub en Tukkertjes. Deze verlenging onderstreept de gedeelde kernwaarden: trots, noaberschap en ambitie.

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken bij FC Twente, licht toe: “We zijn ontzettend trots dat Univé Oost heeft besloten om hun stersponsorschap te verlengen. Onze gedeelde visie op sport en gemeenschap maakt deze samenwerking zo waardevol. Samen blijven we streven naar een toekomst waarin sport voor iedereen bereikbaar is.”

Voetbal voor jong en oud

Volgens Gerard Kok, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Univé Oost, baseert het regionale partnership zich op een gedeelde trots, ambitie en waardering voor noaberschap in de regio. ‘Als coöperatieve verzekeraar staan wij dicht bij onze leden en helpen wij waar nodig. Dit is noaberschap in zijn puurste vorm. Ons partnership met FC Twente is een natuurlijk gevolg van onze verbondenheid met de regio door sport. Samen met FC Twente kunnen we onze missie om sport voor iedereen mogelijk te maken, verder versterken.’

Gezondere samenleving

Dominique Scholten, Algemeen Directeur bij FC Twente, onderschrijft de meerwaarde van de samenwerking voor Twente: “Net als Univé vinden we dat sporten verbindt en bijdraagt aan een gezondere samenleving. Als we daarin gezamenlijk optrekken kunnen we nog meer bereiken in de regio. Daar moet dit partnership mede aan bijdragen.”

Initiatieven voor sport en gezondheid

In de komende drie jaar zullen Univé en FC Twente gezamenlijke activiteiten ontwikkelen om voetbal voor jong en oud te stimuleren. Dit omvat onder andere unieke winacties en sportevenementen (voorbeelden) voor alle supporters van de club en hun kinderen.

Supporter van Sport

Univé laat met haar initiatief 'Supporter van Sport' zien wat er speelt in de sportgemeenschap. Van topsport tot breedtesport, van verenigingen tot evenementen: Univé is betrokken bij meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven, en sponsort honderden Nederlandse sportverenigingen.

Met deze verlenging bevestigt Univé opnieuw haar inzet voor een gezonde en verbonden samenleving door middel van sport. Samen met FC Twente blijft Univé werken aan een toekomst waarin sport voor iedereen toegankelijk is.

240708 Header FC Twente x Unive
Unive

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.