Business

Twepa is al jarenlang verbonden als sponsor aan FC Twente en tekende in 2021 als eerste partij een Premium Partner overeenkomst bij de club. Deze overeenkomst was voor de duur van drie seizoenen en wordt nu met dezelfde duur verlengd. Hierdoor is het in Enschede gevestigde familiebedrijf tot medio 2027 Premium Partner van de club.

Twepa is dé facilitaire servicegroothandel van ondernemend Nederland. Het bedrijf met Twentse roots is opgericht in 1929 en van begin af aan diepgeworteld in de regio, maar uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf. Naast het Premium Partnership is Twepa ook leverancier van de club en verzorgen zij facilitaire producten waaronder bekers, disposables en bedrijfskleding.

DSC09036 website logo Twepa balie

Twepa laat via Coen Brinkman weten trots te zijn op alle fronten: “Wij zijn trots op FC Twente, onze club Twepa, onze collega’s en partners, die deze samenwerking zo succesvol maakten dat we nu weer voor drie jaar gaan verlengen. Maar ook op de groep Premium Partners. Leuk dat we destijds de primeur hadden, maar geweldig dat dit inmiddels is uitgegroeid naar ruim 10 bedrijven uit Twente. Zelfs de hoofdsponsor is op niveau van premium Partner ingestapt. “Samen groeien” daar houden we van. En nu: vol gas de verlenging in!”

We zijn er als club trots op dat we de Premium Partner overeenkomst met Twepa hebben kunnen verlengen. Twepa is voor ons een echte Noaber en zij staan er zowel in de goede als slechte tijden van de club”, aldus Marco Behrens, Manager Commerciële zaken FC Twente. “Dan is het ook mooi dat Twepa nu wederom haar vertrouwen uitspreekt in de kracht van de club en de verbintenis met drie seizoenen verlengd.”

 

OVER TWEPA
Bij Twepa geloven ze in de passie van ondernemers. Ze willen ondernemers laten doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Daarom ondersteunen zij bedrijven volledig op het gebied van facilitaire producten en oplossingen. Om samen tot het beste resultaat te komen.

De focus ligt bij Twepa op zes verschillende productgroepen: Dozen, Verpakkingen, Disposables, Bedrijfskleding, Schoonmaak en Kantoorartikelen. Deze productgroepen vormen samen een zeer compleet assortiment met facilitaire artikelen. Dit maakt dat je als ondernemer voor vrijwel al jouw producten op één plek terecht kunt.

Waar anderen stoppen, gaat Twepa door. Doordat er gewerkt wordt met verschillende brancheteams is er voor elke klant een geschikt aanspreekpunt. Iemand met kennis van de markt en de wet- en regelgeving. En iemand die de klantbehoeften en ins & outs van het assortiment kent.

Zo worden klantrelaties volledig ondersteund met een sterk assortiment facilitaire producten, simpele klantoplossingen en slimme concepten. Op die manier kunnen zij zich volledig bezighouden met de core business en de dingen waar zij goed in zijn. Ieder z’n kracht, en vooral “Samen Groeien”

DSC09111 website v2
DSC09078 v2
DSC09084

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.