FC Twente Vrouwen

Suzanne Giesen (27) en Anna-Lena Stolze (20) spelen ook komend seizoen voor FC Twente Vrouwen. Beide speelsters verlengden vandaag in De Grolsch Veste hun contract met een seizoen.

Suzanne Anna
Anna lena stolze 01 v2
Anna lena stolze 02 v2
Anna lena stolze 03 v2
Anna lena stolze 04

Suzanne Giesen zette vorig seizoen een punt achter haar carrière, maar keerde in de winterstop terug bij FC Twente. “Mijn terugkeer is goed bevallen, er is voor mij persoonlijk nog voldoende uitdaging en het ik voel me op mijn plek in het team. Op de achtergrond ben ik bezig met mijn studie en de combinatie daagt me op de juiste manier uit. We hebben ons als team ook enorm ontwikkeld en ik heb er zin in om daar nog een jaar onderdeel van uit te maken.”

Anna-Lena Stolze kwam in januari 2020 op huurbasis over van VfL Wolfsburg. “Ik ben heel blij dat ik ook komend seizoen bij FC Twente kan spelen”, vertelt Stolze. “Ik ben hier op mijn plek bij deze club en voel veel vertrouwen. Ik wil heel graag prijzen met FC Twente winnen.” 

René Roord: “Suzanne heeft het sinds haar comeback ongelofelijk goed gedaan en voegt veel toe aan ons spel. Ze is niet alleen een slimme speelster, maar ook fysiek sterk en ze heeft een heel goede instelling. We zijn ontzettend blij dat we Anna-Lena nog een seizoen kunnen huren van VfL Wolfsburg. Ze heeft het enorm naar haar zin bij FC Twente en dat zie je de laatste tijd terug aan haar spel. Ze scoort makkelijk en heeft nog veel meer in mars.” 

Suzanne Anna 03
Suzanne giesen 00
Suzanne giesen 01