FC Twente Vrouwen

Suus Verdaasdonk (18) heeft deze week in De Grolsch Veste haar handtekening gezet onder een nieuw contract. De middenvelder uit Eibergen tekent tot medio 2026.

DSC09859 v3

“Ik ben trots dat ik dit contract heb getekend bij FC Twente Vrouwen”, vertelt Suus Verdaasdonk. “Het is de beste en mooiste club van Nederland. Van jongs af aan ben ik al Twentenaar, dan is het extra mooi dat ik bij deze club mag tekenen. Vanaf mijn 14e ben ik al verbonden aan de club en ben ik begonnen in de jeugd. Dat is het geweldig dat ik de stap kan maken naar de eerste selectie.”

Technisch Manager Rene Roord: "Ik ben heel blij dat we met Suus haar contract hebben kunnen verlengen. Ze wordt steeds beter en ze zit inmiddels bij de nationale jeugdselecties. We verwachten een groei in haar ontwikkeling en dat ze ook de volgende stap hierin zal maken."

Over Suus Verdaasdonk

Suus Verdaasdonk (Eibergen, 15 maart 2006) begon haar carrière bij FC Eibergen, de plaatselijke voetbalclub. Op 14-jarige leeftijd maakte ze de overstap naar de jeugdacademie van FC Twente Vrouwen.

DSC09810 v3
DSC09930 Verbeterd NR

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.