Eerste selectie twehee

Dinsdag 20.00 uur speelt FC Twente in De Grolsch Veste tegen sc Heerenveen. Hierbij de supportersinformatie voor het komende duel:

Fanstore
De Fanstore bij De Grolsch Veste is dinsdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, van 17.30 tot 20.00 uur en tot 1 uur na de wedstrijd.

Parkeren
Rondom thuiswedstrijden van FC Twente is er in de directe omgeving van De Grolsch Veste nauwelijks parkeerplek voor supporters die geen parkeerkaart voor de auto hebben. Voor supporters die niet met het openbaar vervoer of fiets naar het stadion kunnen komen, is het advies om de auto te parkeren op het terrein van de Universiteit Twente. Vanaf hier rijden elke wedstrijd gratis pendelbussen van en naar het stadion.

Transportcentrum
Auto’s mogen alleen geparkeerd worden in de daarvoor bestemde parkeervakken. Dat geldt ook voor het Transportcentrum aan de Auke Vleerstraat.  

FC Twente app - je kaart in de app
Met de FC Twente app: log thuis alvast in de FC Twente app, om zeker te weten dat je kaart zichtbaar is.

Supporterskantine: Hatrans Noabercafé geopend
Het Hatrans Noabercafé, aan de spoorzijde van De Grolsch Veste is elke thuiswedstrijd vanaf twee uur voor aanvang van het duel geopend. Het café is vrij toegankelijk voor alle supporters.

Herbruikbare beker, vergeet je bekermunt niet
De herbruikbare bekers zijn dit seizoen uitgebreid naar de horecakiosken in de gracht onder de Vak-P tribune. Supporters in de vakken 101 t/m 107 + 136 hebben de laatste wedstrijden bij binnenkomst een bekermunt ontvangen. De bekermunt wordt vanaf deze wedstrijd niet meer uitgedeeld bij de ingangen.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.