Supporters Eerste selectie

Donderdag 21.00 uur speelt FC Twente in De Grolsch Veste de Europa League wedstrijd tegen Fenerbahçe. Hierbij de supportersinformatie voor het duel.

Donderdag wordt station Enschede Kennispark bij De Grolsch Veste vanaf 19.30 uur volledig afgesloten. In verband met werkzaamheden aan het spoor kunnen op 3 oktober geen extra treinen worden ingezet, waardoor er na afloop van de wedstrijd onvoldoende treincapaciteit is om de supporters te vervoeren vanaf station Enschede Kennispark. Er rijden dus geen treinen. FC Twente adviseert haar supporters die op wedstrijddagen gebruik maken van de trein op zoek te gaan naar alternatief vervoer. Supporters die met de auto komen moeten op genoemde wedstrijddagen rekening houden met meer verkeersdrukte in de omgeving van De Grolsch Veste.

Parkeren
Rondom thuiswedstrijden van FC Twente is er in de directe omgeving van De Grolsch Veste nauwelijks parkeerplek voor supporters die geen parkeerkaart voor de auto hebben. Voor supporters die niet met het openbaar vervoer of fiets naar het stadion kunnen komen, is het advies om de auto te parkeren op het terrein van de Universiteit Twente. Vanaf hier rijden elke wedstrijd gratis pendelbussen van en naar het stadion.

Transportcentrum
Auto’s mogen alleen geparkeerd worden in de daarvoor bestemde parkeervakken. Dat geldt ook voor het Transportcentrum aan de Auke Vleerstraat. 

FC Twente app - je kaart in de app
Met de FC Twente app: log thuis alvast in de FC Twente app, om zeker te weten dat je kaart zichtbaar is.

Toegang tot de tweede ring
Supporters met een kaart voor een vak op de tweede ring kunnen bij alle ingangen naar de tweede ring (ingang C, F, M, N en Q) hun kaart laten scannen gebruik maken van die ingang.

Supporterskantine: Hatrans Noabercafé geopend
Het Hatrans Noabercafé, aan de spoorzijde van De Grolsch Veste is elke thuiswedstrijd twee uur voor en twee uur na de wedstrijd geopend. Het café is vrij toegankelijk voor alle supporters.

Herbruikbare beker, vergeet je bekermunt niet
De herbruikbare bekers zijn dit seizoen uitgebreid naar de horecakiosken in de gracht onder de Vak-P tribune. De bekermunt wordt niet meer uitgedeeld bij de ingangen, vergeet je bekermunt dus niet.

Trappen
De Trappen en trapopgangen van de tribunes moeten vrij blijven van publiek.

Rookvrij
De Grolsch Veste is rookvrij. Er mag niet gerookt worden in het stadion.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.