Eerste selectie twevit

Zaterdag speelt FC Twente in De Grolsch Veste tegen Vitesse. Het duel begint om 21.00 uur.

Ouderenvervoer
Sinds enkele seizoenen verzorgt FC Twente voor ouderen en minder-validen bij thuisduels vervoer van de parkeerplaats, waar de bussen van de supportersverenigingen staan, naar het stadion. Deze service konden we afgelopen tijd niet altijd bieden, maar met de medewerking van onze vervoerder Brookhuis gaat dat weer lukken. Met ingang van de thuiswedstrijd tegen Vitesse hebben we de beschikking over een personenbusje. Supporters die hiervan gebruik willen maken, kunnen zich opgeven via hun supportersvereniging. De pendelbus rijdt vanaf 75 minuten voorafgaand aan de wedstrijd tot 15 minuten voor de wedstrijd. 

Minder-validen platforms 
Onlangs is er op de minder-validen platforms in De Grolsch Veste belijning aangebracht. Na afloop van de laatste thuiswedstrijden was de uitstroom rondom deze platforms namelijk niet ideaal. We vragen onze supporters rekening te houden met de hier aangegeven looproute. 

Rookvrij stadion
Sinds twee seizoenen zijn de stadions in ons land rookvrij. Tot en met 15 minuten na afloop van de wedstrijden geldt er ook in De Grolsch Veste een rookverbod. Wij roepen iedereen in het stadion op om zich hier aan te houden. Om een rookvrij stadion te stimuleren hebben we in De Grolsch Veste meer borden opgehangen om supporters daarop te wijzen.

Treinverkeer na de wedstrijd

Supporters die zaterdag met de trein naar De Grolsch Veste komen moeten rekening houden met extra wachttijd na afloop. Vanwege het late tijdstip van de wedstrijd stoppen er ’s avonds minder treinen op Station Kennispark.