Eerste selectie vittwe

In aanloop naar de thuiswedstrijd van woensdag tegen Vitesse blikte trainer Joseph Oosting alvast vooruit op het duel.

Afgelopen zondag verloor FC Twente met 1-0 van RKC Waalwijk. Een teleurstellende wedstrijd die maandag werd geanalyseerd, waarna de focus direct verschoof naar het volgende duel: woensdag komt Vitesse op bezoek in De Grolsch Veste. 

Mede door de duels in voorronde van de UEFA Conference League speelt FC Twente tegen Vitesse al haar 11e officiële duel dit seizoen. Hoofdtrainer Joseph Oosting: ''Aan het begin van het seizoen is het altijd een puzzel om te komen tot je ideale elftal. De puzzel is redelijk gevallen en ik denk dat de contouren van dit FC Twente duidelijk zijn."

"Over het algemeen denk ik dat we goed bezig zijn en dat we goede wedstrijden spelen'', aldus Oosting. "Woensdag moeten we aantonen dat de wedstrijd van afgelopen zondag een incident was. Het zal beter moeten. We hebben een goede ploeg die iedere dag hard moet werken om een goed niveau te halen. Woensdag, thuis in De Grolsch Veste voor ons eigen publiek, willen we weer het spel spelen zoals we dat graag willen spelen."

FC Twente - Vitesse begint woensdag om 20.00 uur. Het duel is live te zien op ESPN1 en staat onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan. 

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.