Eerste selectie twehee

Met een geweldige omhaal scoorde Sem Steijn dinsdagavond zijn tweede treffer van de avond tegen sc Heerenveen. Nadat Steijn FC Twente al vanaf elf meter op voorsprong had gezet, scoorde hij voor rust opnieuw en op een prachtige wijze. FC Twente won met 2-0 van de Friezen.

20240917 FCT SC heerenveen 2 7
20240917 FCT SC heerenveen 2 8
20240917 FCT SC heerenveen 2 9
20240917 FCT SC heerenveen 2 10
20240917 FCT SC heerenveen 2 3

Drie dagen na de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle kwam dinsdagavond sc Heerenveen naar Enschede. In een ongewijzigde basiself begon FC Twente tegen de Friese formatie. FC Twente begon goed aan de wedstrijd en wist voor een aantal gevaarlijke momenten te zorgen. Halverwege de eerste helft mocht Sem Steijn vanaf elf meter aanleggen (1-0), nadat doelman Van der Hart in de zestien een overtreding had begaan op Sam Lammers. Vijf minuten voor rust scoorde Sem Steijn op prachtige wijze de 2-0, met een omhaal zorgde hij voor mooie vreugde in De Grolsch Veste.