Scoren in de wijk - Supporter van elkaar pakt door!

Scoren in de wijk

Het project Supporter van elkaar van Scoren in de wijk blijft ook in december volop draaien!

FC Twente, scoren in de wijk is met haar project Supporter van elkaar ook in de laatste maand van dit jaar goed bezig. Hierbij een klein overzicht van de activiteiten van de afgelopen week. 

In Enschede hebben deelnemers van Supporter van elkaar het wijkteam Enschede Noord verrast met een heerlijke maaltijd. Het wijkteam is door de deelnemers zelf uitgenodigd en hebben naast de maaltijd met de deelnemers kunnen spreken over hun ontwikkeling van de afgelopen maanden. Het wijkteam was hier erg enthousiast over en gaat meteen nadenken voor de nieuwe groep die in februari weer van start zal gaan.

Binnen de groep in Oldenzaal was het afgelopen week feest. Imke Drees, een dochter van een van de deelnemende gezinnen, vierde deze week haar verjaardag en kreeg nu de kans dat nog eens dunnetjes over te doen. Ze hebben dit met de hele groep gevierd met een rondleiding door De Grolsch Veste.

Al met al weer een geslaagde week voor de deelnemers van Supporter van elkaar. Iedereen kijkt alweer uit naar de volgende activiteiten!