Scoren in de wijk

Scoren met Gezondheid toont het schoolvoorbeeld van samenwerking.

Scoren met Gezondheid heeft me mijn motivatie teruggegeven!

Camilo uit Hengelo heeft in zijn leven al genoeg meegemaakt. Van alleen gelaten te worden als kind tot depressies en stoppen met school. Scoren met Gezondheid bracht Camilo weer op het rechte pad.

Fitter en gezonder worden gecombineerd met het werken in een groep en het herontdekken van zijn talenten en kwaliteiten is de omslag in zijn leven geweest. Hij bleek veel talent te hebben voor het uiten van zijn gevoel en emoties in teksten en het produceren van muziek.

Sinds het afronden van Scoren met Gezondheid wil hij een voorbeeld zijn voor andere jongeren. Zo heeft hij onlangs een workshop gegeven aan de huidige groep deelnemers van Scoren met Gezondheid getiteld ‘Schrijven van je levensverhaal in raptekst’. Hij produceerde de muziek en hielp de deelnemers bij het uiten van hun gevoelens en in woorden uitdrukken wat Scoren met Gezondheid voor hen heeft betekend. 

Wij zijn enorm trots op dit schoolvoorbeeld van samenwerking in de praktijk, wat ook nog eens heeft geleid tot een prachtig eindproduct. Kan je niet wachten om de rap te beluisteren? Klik dan op de volgende link:

https://www.youtube.com/watch?v=5XhOEyRv16Y