Eerste selectie Supporters

Komende donderdag speelt FC Twente de uitwedstrijd tegen Hammarby IF, daarbij is de inzet een plek in de 3e voorronde van de UEFA Conference League.

Wanneer FC Twente de 3e voorronde bereikt zijn er, afhankelijk van welke tegenstander FC Twente treft, verschillende scenario’s met het speelschema.  

De winnaar van het treffen tussen FC Twente en Hammarby IF speelt in de volgende ronde tegen de winnaar van Riga FC uit Letland en het Hongaarse Kecskemét. De aangewezen speeldata zijn 10 augustus (thuis) en 17 augustus (uit). Indien dit het Hongaarse Kecskemét betreft, wordt de wedstrijd in Szeged gespeeld.

Wanneer naast Riga FC ook stadsgenoot FK Auda de 3e voorronde bereikt, dan past de UEFA de speeldata aan vanwege beschikbaarheid van het stadion in Riga. De thuiswedstrijd in De Grolsch Veste wordt dan op woensdag, 9 augustus, gespeeld. De uitwedstrijd in Letland wordt gespeeld op dinsdag 15 augustus.

Wanneer FC Twente de 3e voorronde van de UEFA Conference League bereikt, dan start de kaartverkoop voor seizoenkaarthouders op vrijdag 4 augustus om 09.00 uur.  

Welke gevolgen dit scenario heeft voor de competitiewedstrijd van FC Twente uit tegen Almere City FC, op zondag 13 augustus, is nu nog niet bekend.  

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.