Eerste selectie

Sayf Ltaief draagt vanaf komend seizoen het shirt van FC Twente. De 24-jarige linkeraanvaller, Tunesisch international, komt over van FC Basel en speelde afgelopen anderhalf seizoen op huurbasis voor FC Winterthur. Ltaief tekende in De Grolsch Veste een contract tot medio 2027 met de optie voor nog een seizoen.

DVS06731
DVS06762
DVS06768
DVS06782

“Vanaf het eerste contact met Arnold en Jan voelde het goed en wist ik dat ik voor FC Twente wilde spelen”, vertelt Sayf Ltaief. “De Eredivisie is voor mij als aanvaller een heel goede competitie waarin ik mij verder wil ontwikkelen en door kan groeien. Ik kijk er naar uit om hier straks in dit stadion te spelen en de supporters te ontmoeten. De band tussen de spelers en supporters is speciaal, dat heb ik afgelopen zondag wel gezien.”

“We zijn heel blij dat we Sayf nu al voor komend seizoen hebben kunnen vastleggen”, vertelt Arnold Bruggink. “Afgelopen seizoen heeft hij zich in de Zwitserse competitie nadrukkelijk laten zien en was er veel belangstelling voor hem. Het is mooi dat hij voor FC Twente heeft gekozen en hier een stap hogerop wil maken. Sayf is een speler met veel snelheid, een goede dribbel en heeft veel dreiging in zijn spel. Zijn beste positie is vanaf de linkerkant.”

DVS07114

Carrière Sayf Ltaief
Sayf Ltaief, geboren en opgegroeid in het Zwitserse Zürich, speelde in de jeugd voor FC Zürich, FC Kosova en FC Winterthur. In de zomer van 2022 maakte Ltaief, die ook de Zwitserse nationaliteit heeft, de overstap naar FC Basel en kwam afgelopen anderhalf seizoen uit voor FC Winterthur. Dit seizoen speelde Ltaief 38 duels voor Winterthur en scoorde daarin acht keer en gaf zes assists. Ltaief, speelde tot dusver 12 interlands voor Tunesië.

DVS06978
YouTube tumbnail News

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.