FC Twente Vrouwen

Rose Ivens (16) maakt de overstap van het Beloftenteam naar de eerste selectie van FC Twente Vrouwen. De jonge talentvolle aanvalster uit Twello tekende in De Grolsch Veste een contract tot 2027.

DSC06732

"Ik ben heel blij dat ik bij deze mooie club een contract heb getekend", vertelt Rose Ivens. "Ik heb het bij FC Twente ontzettend naar mijn zin en ben dan ook blij dat ik voor drie jaar heb getekend. Ik kijk uit naar de komende seizoenen in Enschede en hoop daarin mooie stappen te zetten."

Technisch Manager Rene Roord: "Rose is een aanstormend talent die al vaak met het eerste elftal heeft meegetraind. Hier heeft ze zich direct goed laten zien. We hebben dan ook hoge verwachtingen van haar ontwikkeling de komende jaren."

Over Rose Ivens

Rose Ivens (Twello, 21 december 2007) begon haar carrière bij SV Twello. Op 14-jarige leeftijd stapte ze over naar het Beloftenteam van FC Twente Vrouwen. Dit seizoen werd Ivens met het Beloftenteam kampioen in de B-categorie. Ivens maakt deel uit van de EK-voorselectie van Oranje onder 19.

DSC06739 v2
DSC06686 v2
DSC06697
DSC06669

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.