club Supporters De Grolsch Veste

Zondagmiddag, kort voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag, zijn bij De Grolsch Veste de beeltenissen van Epy Drost, Theo Pahlplatz en Jan Jeuring op bijzondere wijze onthuld.

Xander Drost, de zoon van Epy, was samen met zijn dochter Zoë aanwezig. In het bijzijn van de ‘schilders’ onthulden zij samen de afbeelding van ‘Mister FC Twente’. Theo Pahlplatz onthulde samen met zoon Boudewijn zijn beeltenis en Jan Jeuring met zoon Ramon. 

“Rood is onze Veste, trots zijn alle Tukkers…”, galmt het al jaren door De Grolsch Veste. Een jaar geleden hebben de Ultras van Vak-P het initiatief opgepakt om de bekende kreet nog meer eer aan te doen. Samen met andere supportersgeledingen waren ze bijna dagelijks in en rondom het stadion te vinden en kleurde De Grolsch Veste steeds roder. Het stadion heeft met deze ‘look & feel’ een heel mooie metamorfose ondergaan. 

DHS 2366
DHS 2378
DHS 2382
DHS 2404
DHS 2410
DHS 2421
DHS 2436
DHS 2444
DHS 2449

Clubmensen 
Begin dit seizoen zijn de supporters begonnen om fraaie details aan te brengen en komen er portretten van (oud) spelers en clubmensen op de pilaren. Onlangs onthulde Wout Brama als eerste zijn portret en kwamen Manuel Sanchez Torres en materiaalman Jacob Malki naar het stadion om de beeltenis te onthullen en signeren. Ook de beeltenissen van Kees Rijvers, Eddy Achterberg en Kick van der Vall werden eerder dit seizoen onthuld. Met de onthulling van de beeltenissen van Drost, Pahlplatz en Jeuring is de eerste fase van het project afgerond. Wordt vervolgd…