FC Twente Vrouwen

Robert de Pauw vertrekt na dit seizoen bij FC Twente Vrouwen. De hoofdtrainer kwam afgelopen zomer over van de KNVB en tekende een eenjarig contract. Carin Bakhuis vertrekt ook na dit seizoen bij FC Twente. Bakhuis was sinds 2020 assistent-trainer bij FC Twente Vrouwen.

René Roord, Technisch Manager: “We hebben met elkaar het lopende seizoen geëvalueerd. We zijn tot de conclusie gekomen dat er niet is uitgekomen wat we er gezamenlijk van verwacht hadden. Daarom hebben we besloten het aflopende contract na dit seizoen niet te verlengen.”

Robert de Pauw: “We hebben vorig jaar afgesproken dat ik voor een jaar zou tekenen en dat er in de winterstop een evaluatie plaats zou vinden. Tijdens dit gesprek hebben we gekeken of de verwachtingen die we vooraf van elkaar hadden uit zijn gekomen, dit is niet helemaal het geval. Daarom is het beter om het bij een seizoen te houden. Voor de tweede seizoenshelft hebben we als ploeg nog diverse ambities en doelstellingen. We strijden mee om de prijzen en willen het seizoen met mooie successen afsluiten.”

49081356 FC Twente