FC Twente Vrouwen

Renate Jansen (32) heeft haar contract verlengd bij FC Twente Vrouwen. De aanvalster speelt komend seizoen voor het negende seizoen in het shirt van FC Twente.

Renate Jansen kwam in de zomer van 2015 naar Enschede en veroverde vier keer de landstitel en twee keer de Eredivisie Cup. 'Ik ben erg trots om het shirt van FC Twente te dragen, zeker voor een negende seizoen', vertelt Renate Jansen. 'We doen altijd mee om de prijzen, dat hebben we ieder jaar weten te presteren. Dit maakt voetbal voor mij heel leuk. Daarnaast blijft het gevoel bij FC Twente altijd goed en ben ik in een warm bad terecht gekomen. Ik zie mezelf hier niet vertrekken.'

Technisch Manager Rene Roord: 'Ik ben ontzettend blij dat Renate heeft bijgetekend. Met haar jarenlange ervaring is ze als aanvoerdster enorm belangrijk voor ons team. Met haar specifieke kwaliteiten is ze de afgelopen seizoenen een absolute meerwaarde geweest voor FC Twente. Dit zullen we ook zeker komend seizoen nodig hebben."

Renate Jansen (Abbenes, 7 december 1990) begon op jonge leeftijd bij SV Abbenes. Na tussenstappen bij VV Kagia en HvA ging Jansen in 2008 voor ADO Den Haag spelen. Sinds het seizoen 2015/2016 speelt ze bij FC Twente Vrouwen.

DSC00536 v2
DSC00545
DSC00560 v2
DSC00583

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.