Business

Pfeifer Rentals & Sales is dit seizoen Partner in Business bij FC Twente. Pfeifer & Sales was jarenlang lid van de Twentse Ondernemers Sociëteit (TOS) en maakt nu de stap naar Partner in Business binnen FC Twente.

Pfeifer Rentals & Sales, met haar hoofdvestiging in Groenlo, was reeds leverancier van FC Twente in onder andere hoogwerkers, verreikers, hijskranen, heftrucks en alle andere voorkomende machines voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden in en rondom De Grolsch Veste. Deze samenwerking wordt komend seizoen verder geïntensiveerd. 

“Wij als Pfeifer Rentals & Sales dragen FC Twente al jaren een warm hart toe. De club is goed georganiseerd, communiceert helder naar haar supporters en sponsoren. Dit is exact hetgeen we bij Pfeifer ook nastreven richting onze klanten” , vertelt Kevin Stöteler, directielid bij Pfeifer Rentals & Sales. ‘Daarnaast gaan we natuurlijk ook met veel plezier naar de wedstrijden van FC Twente met onze klanten en daarbij hopen wij, net als elke andere supporter, op een zo hoog mogelijk niveau van de club. Als wij op deze manier een klein steentje kunnen bijdragen, dan doen we dit met alle liefde” vertelt Ralph Koehorst, directielid Pfeifer Rentals & Sales.

DSC03752 FCT PFEIFERRENTALSSALES

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken: “Wij zijn er trots op dat Pfeifer Rentals & Sales per direct Partner in Business wordt. Het bedrijf uit Groenlo is al leverancier van diverse machines voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden in en rondom ons stadion, deze samenwerking gaan we nu verder uitbreiden. Daarnaast zal het bedrijf komend seizoen ook zichtbaar zijn met exposure in De Grolsch Veste. Pfeifer komt uit onze regio, ook bij hen loopt Noaberschap als een rode draad door het bedrijf. Hierdoor verloopt de samenwerking altijd goed en daarbij is er goede communicatie, ongeacht welk moment van de dag we onze contactpersoon binnen Pfeifer contacten." 

Over Pfeifer Rentals & Sales
Pfeifer Rentals & Sales heeft een lange historie in de verhuur en verkoop van verschillende soorten bouwmachines, waaronder hoogwerkers, hijskranen, verreikers, heftrucks, aggregaten en nog veel meer bouwmachines. Dit doen ze al sinds eind jaren 90. Persoonlijk contact en advies op maat staan bij hen centraal. Ze beschikken over eigen transportmiddelen waardoor ze onafhankelijke en betrouwbare leveringen kunnen garanderen. Daarnaast worden de machines in eigen beheer geïnspecteerd na verhuur en waar nodig gerepareerd. De machines worden tevens goed onderhouden volgens de geldende normen van de fabrikant, jaarlijks gekeurd en gecertificeerd waardoor ze de kwaliteit van de machines kunnen waarborgen. Voor meer informatie omtrent het scala aan machines welke zij verhuren en welke services aangeboden worden, kijk dan op www.pfeiferrentals.com.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.