FC Twente Vrouwen

Partners in Integriteit heeft zich als Premium Partner verbonden aan FC Twente Vrouwen. Het bedrijf was al verbonden aan de club en maakt nu de stap naar de vrouwentak.

WhatsApp Image 2024 09 12 at 13.46.08

Christiaan Kooman, Managing Partner bij Partners in Integriteit: “Het vrouwenvoetbal maakt een enorme ontwikkeling door, daar willen wij graag een bijdrage aan leveren. Het sponsorschap bij FC Twente Vrouwen is gewoon heel leuk, omdat je als Premium Partner ook dicht bij het team zit en je contact hebt met de speelsters en staf. Je bent onderdeel van het team.”

Maatschappelijk

Het maatschappelijke aspect is voor Partners in Integriteit belangrijk. “Ook willen we als bedrijf laagdrempelig en benaderbaar zijn. Dat zien wij ook terug bij FC Twente Vrouwen. Naast het sponsor zijn willen we ook de speelsters van FC Twente de mogelijkheid bieden om naast hun leven als topsporter een maatschappelijke carrière op te bouwen. Daarom bieden wij ze de mogelijkheid om bij ons relevante werkervaring op te doen.”

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente: “We zijn blij dat Partners in Integriteit instapt als Premium Partner bij FC Twente Vrouwen. Als regionale partner uit Hengelo staan het maatschappelijk belang en noaberschap hoog in het vaandel. Mooi dat ze de uitbreiding maken naar FC Twente Vrouwen. We kijken uit naar de verdere samenwerking met hen.”

Over Partners in Integriteit

Partners in Integriteit ondersteunt organisaties op het gebied van integriteit. Het bureau is gespecialiseerd in het doen van integriteitsonderzoek en onderzoek naar ongewenst gedrag. Ook verzorgen ze workshops om bewustwording rondom dit thema te vergroten.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.