FC Twente Vrouwen

De OranjeLeeuwinnen spelen op zaterdag 2 juli om 18:00 hun laatste wedstrijd in Nederland voordat ze afreizen naar WEURO 2022 in Engeland. In het stadion van FC Twente is Finland de tegenstander van de ploeg van bondscoach Mark Parsons. Kom jij de Nederlandse vrouwen succes wensen voor het EK?

Finland kwalificeerde zich voor de WEURO 2022 als groepswinnaar, met Portugal, Schotland, Albanië en Cyprus achter zich. Nederland stuitte in februari van dit jaar op het Tournoi de France nog op Finland, 28ste op de FIFA Ranking. In Le Havre wonnen de OranjeLeeuwinnen met een jeugdig elftal met 3-0 van de Scandinaviërs dankzij goals van Katja Snoeijs (2x) en Caitlyn Dijkstra. Daarvoor was het in 2015 de laatste keer dat beide landen elkaar troffen (0-0).

Start kaartverkoop; tweede ticket gratis

De exclusieve kaartverkoop voor Nederland – Finland start voor Oranje ClubCardhouders op vrijdag 13 mei om 12.00 uur. Om Oranjefans te bedanken voor hun support terwijl de afgelopen twee jaar geen publiek in de stadions welkom was, ontvangen Oranje ClubCardhouders en Jonge Leeuwen die twee tickets voor dit duel aanschaffen, het tweede ticket gratis! Deze korting wordt automatisch verrekend. De actieperiode loopt tot woensdag 18 mei 12.00 uur. Op dat moment start de vrije verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50,-.

Koop je tickets via https://ticketing.knvb.nl