Supporters Open Dag 2024

Zondag 14 juli wordt rondom De Grolsch Veste de jaarlijkse Open Dag gehouden, een dag voor de supporters van FC Twente. De Open Dag begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur, de dag is gratis toegankelijk.

Tijdens de Open Dag vinden er diverse activiteiten voor jong en oud plaats: er is de presentatie van de selecties van FC Twente en FC Twente Vrouwen, supporters kunnen deelnemen aan een stadiontour, de jeugd voetbalt om de bekende Bernard van Heek Cup en je kunt op de foto met de prijzen van FC Twente Vrouwen. Daarnaast is er muziek en entertainment, er zijn verschillende drink- en eetgelegenheden, een kidsdorp, kraampjes én nog veel meer.  We sluiten de Open Dag af met een spectaculair muzikaal optreden.

Vanwege de verschillende bouwwerkzaamheden in De Grolsch Veste is het deze zomer helaas niet mogelijk om activiteiten op het veld en de tribune te organiseren. Daarom worden nagenoeg alle activiteiten georganiseerd rondom De Grolsch Veste. Via een speciale stadiontour, waarbij je langs alle prominente ruimtes van de spelers in het stadion komt, kun je wel een kijkje nemen in het stadion.


Spelerspresentatie op P1

Om dezelfde reden vinden de presentaties van de selecties van FC Twente en FC Twente Vrouwen plaats op een podium voor de hoofdingang van De Grolsch Veste. Dit jaar staat er een groter en hoger podium, voorzien van schermen, zodat iedereen de spelerspresentatie goed kan volgen.

Geen handtekeningensessie

Op de Open Dag wordt er dit jaar geen moment ingepland waarbij supporters handtekeningen en foto’s kunnen scoren van de spelers. De afgelopen edities heeft dit voor de supporters en spelers geleid tot onveilige en vervelende situaties en ook teleurstellingen bij de jongste supporters. Dat willen we voorkomen.
Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn er diverse open trainingen van de eerste selectie op het Trainingscentrum in Hengelo. Hier zijn volop mogelijkheden om handtekeningen ‘te scoren’. Dat kan ook bij de oefenwedstrijden in de regio. Komend seizoen houden we voor de jongste supporters een handtekeningenmiddag in De Grolsch Veste.

Op deze pagina vind je meer informatie over de Open Dag 

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.