vitwe Eerste selectie

FC Twente boekte zaterdagavond een 1-2 overwinning bij Vitesse. Na afloop reageerden Robin Pröpper, Ricky van Wolfswinkel, Joshua Brenet en Michel Vlap op de overwinning in Arnhem.

Robin Pröpper

"Ik vond dat we goed begonnen. We hadden direct de overhand en maakten een goed doelpunt. We hadden veel diepte met Ricky, die een aantal mogelijkheden kreeg, alleen langzamerhand in de eerste helft lieten we Vitesse in de wedstrijd komen. Want na de 1-0 had ik het gevoel dat we ook een tweede of derde treffer konden maken. We hebben geen goede wedstrijd gespeeld en daardoor Vitesse de kans gegeven om punten tegen ons te pakken. Gelukkig gaven de invallers ons extra energie en toont dat ook de kwaliteit van deze brede selectie aan."

Tekst gaat verder onder de afbeelding

64986989 FC Twente min
64986366 FC Twente min

Ricky van Wolfswinkel

"We hebben het onszelf zo onnodig moeilijk gemaakt. We hadden met minimaal twee á drie doelpunten verschil voor moeten staan. Dan krijgen ze net voor rust de geest en dan ga je toch een beetje met een kloten gevoel de kleedkamer in en dan wordt het in de tweede helft lastig. Een heerlijk gevoel dat we de drie punten toch nog over de streep hebben getrokken. We wisten dat Vitesse genoeg individuele kwaliteiten heeft om het ons lastig te maken. Dan moet je als team zijnde gas geven om zo’n wedstrijd te winnen. Uiteindelijk wel verdiend gewonnen."

Bekijk onder de afbeelding de reacties van Brenet en Vlap

64984173 FC Twente min v2
64983867 FC Twente min v2
Youtube Thumbnail 23 24 9 v3
Youtube Thumbnail 23 24 8 v3

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.