club Eerste selectie FC Twente Vrouwen

FC Twente zet haar samenwerking met Pro-F Professionele Fysiotherapie komende seizoenen voort met een nieuwe verbintenis. Vandaag ondertekenden beide partijen in De Grolsch Veste het contract dat loopt tot medio 2029.

Pro-F en FC Twente werken sinds 2017 samen. Spelers en speelsters van FC Twente kunnen in het Pro-F Performance Center in Enschede gebruik maken van de topsportfaciliteiten en de geblesseerde spelers, speelsters en jeugdspelers van de FC Twente/Heracles Academie werken bij Pro-F aan hun herstel.

Vanuit Pro-F maken verschillende fysiotherapeuten deel uit van de medische staf rondom de eerste selectie, de selectie van FC Twente Vrouwen en de jeugdteams van FC Twente Vrouwen. Ook werkt Pro-F samen met de FC Twente/Heracles Academie. De fysiotherapeuten verzorgen de dagelijkse behandelingen en zijn verantwoordelijk voor de behandeling voor tijdens en na de wedstrijd. Pro-F werkt nauw samen met Sportmedische kliniek OCON.

 

image00001 v9

Arthur Bennink, eigenaar Pro-F Professionele Fysiotherapie: "We zijn trots op de therapeuten van Pro-F die elke dag hun uiterste best doen om de spelers en speelsters te ondersteunen en het maximale uit zichzelf te halen. We zijn verheugd om onze samenwerking met FC Twente voort te zetten. Deze nieuwe overeenkomst bevestigt de kwaliteit die onze professionals leveren."

“We hebben een langdurige partnership met Pro-F en we kijken uit naar verdere intensivering van de samenwerking”, vertelt Dominique Scholten. “We trekken gezamenlijk op in het te realiseren Sportcampus Diekman. Pro-F heeft veel kennis en ervaring op het gebied van topsportbegeleiding en beschikt over een groot team van specialisten met verschillende disciplines waar onze spelers en speelsters van FC Twente gebruik van kunnen blijven maken.”

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.