Business

Achter de schermen is FC Twente al enige tijd druk met het lanceren van een nieuw exclusief restaurantconcept in De Grolsch Veste: SIXTYFIVE. Het huidige Cook & Play restaurant en het naastgelegen Pop-up restaurant worden zowel in concept als uitstraling totaal vernieuwd. Van deze twee culinaire werelden wordt komend seizoen een wereld gecreëerd met twee verschillende concepten.

FC Twente CookAndPlay 5 v2
FC Twente CookAndPlay 2 1
FC Twente CookAndPlay 1 1
FC Twente CookAndPlay 6
FC Twente CookAndPlay 4 1
FC Twente CookAndPlay 7 1

Het Cook & Play restaurant in De Grolsch Veste is sinds 2011 een begrip waar relaties op topniveau ontvangen worden en een hoogwaardig 3-gangen diner wordt uitgeserveerd. De succesformule van dit concept zal de basis blijven van dit unieke bezoek. 

Het Pop-up restaurant is ontstaan in de coronatijd, hier wordt op een informele(re) manier getafeld waarbij kleine gerechtjes worden uitgeserveerd. Dat het Pop-up restaurant een succes is gebleken blijkt wel doordat het restaurant drie seizoenen lang elke thuiswedstrijd haar deuren opende. Vanaf komend seizoen komen in een vast, nieuw concept het beste van de twee werelden samen in een unieke locatie met prachtig zicht op het veld.

SIXTYFIVE | Chef's Experience

De meest exclusieve locatie van het restaurant waar persoonlijke aandacht aan tafel van zowel chef-kok als sommelier centraal staan. Hier serveren we een hoogwaardig vier-gangen diner met bijpassende wijnen waarbij u aan tafel geadviseerd wordt door huis-sommelier; een ware gastronomische beleving. Het aantal beschikbare plaatsen voor dit concept is beperkt, persoonlijke aandacht en het dineren in een exclusieve setting staan centraal. De wedstrijd wordt bekeken vanaf de luxe business-seats direct voor het restaurant of één van de unieke terras plekken. 

Club SIXTYFIVE

Club SIXTYFIVE is ons nieuwe sfeervolle concept waar gezellig tafelen, verrassende gerechten en goed gezelschap samenkomen. Alle gerechten worden geserveerd binnen een vier-gangen Shared Dining menu, iedere gang zal de tafel voorzien worden van diverse gerechten om gezamenlijk te delen. Ook hier ontbreekt het aan niets, staat Twentse gastvrijheid op nummer 1 en zijn de consumpties gedurende de avond inbegrepen. De wedstrijd wordt bekeken vanaf de luxe business-seats direct voor het restaurant gelegen. 

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.