Eerste selectie

Deze zomer liep Michal Sadilek een blessure op bij de nationale ploeg van Tsjechië. Na een lange periode van herstel voegde de middenvelder zich deze week weer bij de groep op het trainingsveld. Voor Sadilek een nieuwe fase in zijn terugkeer.

Deze week werd Michal Sadilek weer verwelkomd op het trainingsveld in Hengelo. De eerste delen van de training maakt hij weer mee met de groep. "Ik ben terug bij het team, en dat was mijn grootste motivatie toen ik geblesseerd raakte, vertelt Sadilek. "Ik ben heel blij dat ik weer met de jongens mag trainen, blij dat ik weer dingen mag doen waarvan ik geniet. Het gaat elke dag steeds beter met de oefeningen en behandelingen. Ik ben de mensen die me elke dag helpen dankbaar. Ik kijk nu uit naar elke dag, om te trainen en alles met de groep te beleven. Binnenkort hoop ik weer helemaal met de jongens op het veld te spelen."

We spraken met Michal Sadilek over de afgelopen periode en keken vooruit. Het interview is te bekijken in onderstaande videoplayer.

 

Sadilek
Interview
DSC07382 v2

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.