FC Twente Vrouwen

Vrijdagavond trapt FC Twente Vrouwen op Sportcampus Diekman in Enschede af voor het thuisduel met Feyenoord. In aanloop naar het treffen blikten we vooruit met Daphne van Domselaar.

Eerder dit seizoen stonden beide teams in Rotterdam tegenover elkaar. Dat duel eindigde in 0-0. “We hebben wat goed te maken”, geeft Daphne van Domselaar aan. “In die wedstrijd konden we niet goed onder hun druk uitspelen en waren we slordig. Daar hadden we meer uit kunnen halen, ook omdat we wel de kansen kregen om te scoren.”

Als Van Domselaar kijkt naar het spel van haar ploeg van de laatste weken, ziet ze een goede ontwikkeling. “We hebben mooie stappen gemaakt als team.” Tegen Zwolle en PSV werden afgelopen weken duidelijke overwinningen geboekt. “In die wedstrijden hebben we goed gespeeld en waren we dominant in ons spel. We kijken met vertrouwen uit naar de wedstrijd met Feyenoord. Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in.”

FC Twente Vrouwen – Feyenoord, aanvang 19.30 uur. In verband met de huidige coronamaatregelen is er geen losse kaartverkoop voor dit duel.

52288947 FC Twente v2