Kidsclub Young Reds

Komende week begint de meivakantie en de Kidsclub en Young Reds van FC Twente hebben voor de jeugd diverse activiteiten georganiseerd. Er is weer van alles te beleven bij De Grolsch Veste.

We beginnen de meivakantie op vrijdag 22 april met de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Zondag 24 april wordt op Het Hulsbeek in Oldenzaal de jaarlijkse Hulsbeekdag gehouden en ook daar is de Kidsclub van FC Twente aanwezig. 

Donderdag 28 april kunnen de jongste supporters komen voetballen in De Grolsch Veste. We hebben afgelopen al vele aanmeldingen binnen, zodat het helaas niet meer mogelijk is om je voor deze activiteit op te geven. 

Maandag 2 mei is er van 10.00 uur tot 17.00 uur een FIFA 22 Toernooi in De Grolsch Veste.  Een activiteit voor de leden van 10 t/m 18 jaar. Onze FC Twente eSporters, Brent en Milan zijn ook aanwezig. Durf jij mee te doen aan dit toernooi? Geef je dan snel op. Er zijn mooie prijzen te winnen. 

Verder krijgen alle leden van de Kidsclub en Young Reds korting bij de 'Vriendjes' en zijn er op dinsdag 3 mei en vrijdag 6 mei inlooptours in De Grolsch Veste.  

Klik voor meer informatie op de onderstaande button en meld je aan.