Eerste selectie

Max Bruns heeft vrijdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij FC Twente. De 21-jarige verdediger tekende een verbintenis die ingaat per 1 juli 2024 en loopt tot de zomer van 2026 met de optie voor nog een seizoen.

DVS09691 v2

“Ik ben blij met mijn nieuwe contract en het vertrouwen dat ik van de club krijg”, vertelt Max Bruns: “Ik ben als jeugdspeler bij FC Twente gekomen en wanneer je dan als jongen uit de regio je contract mag verlengen kun je alleen maar extra trots zijn. De komende tijd wil ik een volgende stap zetten bij de club, want ik ben nog lang niet uitgeleerd bij FC Twente. Het vertrouwen dat ze hebben wil ik graag terugbetalen.”

“Max is een verdediger waar wij veel potentie in zien”, vertelt Arnold Bruggink. “Max heeft alles in zich om uit te groeien tot een vaste basisspeler bij FC Twente. Hij heeft deze contractverlenging helemaal zelf afgedwongen.”

Over Max Bruns
Max Bruns speelde in de jeugd van MVV ’29 uit Harbrinkhoek. Bruns maakte op jonge leeftijd de overstap naar de jeugdopleiding van FC Twente. In februari 2021 maakte Bruns zijn debuut in de Eredivisie voor FC Twente tijdens de uitwedstrijd tegen PSV. Bruns speelde tot dusver 25 officiële wedstrijden voor de club.

DVS09937

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.