FC Twente Vrouwen

De drie speelsters van FC Twente Vrouwen hebben vandaag hun handtekening gezet onder een nieuw contract met de club.

Daphne van Domselaar
Daphne van Domselaar blijft ook komend seizoen het doel verdedigen van FC Twente Vrouwen. De 22-jarige keeper mag zich inmiddels Oranje international noemen. Op 19 februari 2022 maakte van Domselaar haar debuut in de met 3-0 wedstrijd tegen Finland op het ‘Tournoi de France’. Van Domselaar is blij en trots om nog een jaar bij FC Twente te spelen. “Het is een club die als thuiskomen voelt en waar ik me kan blijven ontwikkelen. We strijden elk jaar om de prijzen en ik kijk er naar uit om dat door te zetten.”


Fenna Kalma
Fenna Kalma, momenteel topscoorder in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen, draagt komend jaar voor het vierde seizoen het shirt van FC Twente. De 22-jarige aanvaller verlengt haar contract tot medio 2023. “Ik ben blij om te verlengen bij deze mooie club en zit hier goed op mijn plek. Ik kijk er naar uit om hier nog meer mooie momenten mee te maken.”


Marisa Olislagers
Marisa Olislagers verlengt haar contract met twee jaar, tot medio 2024. De 21-jarige verdediger mag zich inmiddels ook Oranje international noemen. Op 29 november 2021 maakte Olislagers haar debuut voor Oranje in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Japan. Inmiddels heeft Olislagers 5 interlands op haar naam staan. “Ik ben erg blij om te verlengen. Ik voel me hier goed en kijk ernaar uit om me nog verder te ontwikkelen bij deze mooie club.”


Technisch manager René Roord is blij dat het drietal verlengt bij FC Twente: “Ik ben ontzettend blij dat Fenna nog minimaal één seizoen bij ons speelt. Qua mentaliteit een echte topspeelster, die garant staat voor goals.” Over Daphne van Domselaar: “Ik ben ook heel blij dat Daphne ook komend seizoen onder de lat zal staan bij ons. Zij ontwikkelt zich goed, weet heel goed wat wel en niet goed voor haar is en gaat een mooie verdere carrière tegemoet". En ook over Marisa Olislagers is de technisch manager zeer tevreden: “Heel tevreden dat Marisa bij ons blijft spelen. Haar carrière verloopt nu precies zoals verwacht, ze maakt een goede ontwikkeling door en is nu ook international. Mijn verwachting is dat die ontwikkeling zich alleen maar zal doorzetten”.

DSC04674 klein