club

Op uitnodiging van Bryan Ruiz en Liga Deportiva Alajuelense verbleef FC Twente afgelopen tien dagen in Costa Rica. De club had de eer om de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz te spelen en belegde eveneens haar trainingskamp in Midden-Amerika. Voor de spelers en de club was dit een unieke ervaring.

In aanloop naar de afscheidswedstrijd en het trainingskamp hebben beide clubs afgelopen maanden intensief contact gehad en daar zijn goede contacten uit ontstaan. FC Twente en Liga Deportiva Alajuelense beseften afgelopen tijd dat ze veel gemeen hebben en van elkaar kunnen leren. De contacten die zijn opgedaan willen beide clubs niet verloren laten gaan. Daarom hebben FC Twente en Liga Deportiva Alajuelense woensdag rondom de oefenwedstrijd een samenwerkingsovereenkomst getekend. 

De samenwerking raakt veel onderwerpen, maar deze zal zich voornamelijk richten op scouting van jeugdig talent, het delen van praktijkervaring en de mogelijkheid om in de toekomst trainingskampen en internationale toernooimogelijkheden te verzorgen voor beide clubs. Ook andere gebieden, zoals marketing en sponsoring, maken deel uit van het partnerschap.   

DVS05652

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.