club

Beste supporters, 

Het was gistermiddag een geweldig voetbalfeest in De Grolsch Veste. In een fantastische ambiance heeft de ploeg van trainer Ron Jans de kroon op het seizoen gezet door Europees voetbal te halen. Volledig verdiend.  

We kunnen met zijn allen terugkijken op een heel mooi voetbaljaar. De ploeg heeft zich uitstekend gepresenteerd en met name in de thuiswedstrijden werd een hoog niveau gehaald. Dat we gisteren het seizoen in stijl konden afsluiten geeft nog meer glans aan het jaar. Zeker ook de manier waarop we tijdens de wedstrijd van Wout Brama en na de wedstrijd van Ramiz Zerrouki, Denilho Cleonise en Ron Jans afscheid hebben kunnen nemen. Na mooie inleidende woorden van Jan Streuer volgde een prachtig afscheid van en met het publiek. De hoofdrolspelers kregen het podium dat ze verdienden. Dertigduizend supporters konden het van dichtbij meebeleven.  

Een groot compliment aan de supporters die het initiatief namen (Ultras bedankt!) om in het rood naar de play-offwedstrijden te komen. Iedereen heeft kunnen zien wat voor mooie beelden dit opleverde. De Grolsch Veste kleurde volledig rood.  

De selectie geniet vanaf vandaag van een verdiende vakantie. Maandag 3 juli start met de eerste training de voorbereiding op het seizoen. Dan werkt de ploeg onder leiding van de nieuwe trainer Joseph Oosting toe naar een nieuw voetbaljaar.Woensdag 21 juni vindt de loting plaats voor de UEFA Conference League en dan weten we tegen wie FC Twente op 27 juli en 3 augustus speelt. We kijken ernaar uit. 

Good Goan! 

Paul van der KraanAlgemeen Directeur  

De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 30 juni 

 

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.