twevrpsvvr FC Twente Vrouwen

Het einde van het seizoen in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen nadert. Met nog twee competitiewedstrijden te gaan is FC Twente Vrouwen koploper en heeft de ploeg drie punten voorsprong op Ajax. Zaterdagmiddag (14.00 uur) speelt FC Twente Vrouwen in De Grolsch Veste tegen PSV en treft Ajax dezelfde middag in Rotterdam Feyenoord. Kom zaterdag naar De Grolsch Veste om FC Twente Vrouwen te steunen in deze belangrijke wedstrijd.

Seizoenkaarthouders van FC Twente en leden van de Kidsclub en Young Reds kunnen online een gratis kaart bestellen.

Afgelopen vrijdag won FC Twente Vrouwen in Den Haag de lastige uitwedstrijd tegen ADO (1-3). Doelpunten van Van Dooren, Jansen en Olislagers zorgden voor de drie punten. Daarmee behield FC Twente Vrouwen op de ranglijst de voorsprong van drie punten op Ajax, dat afgelopen weekend met maar liefst 7-0 won van PEC Zwolle. 

PSV, de nummer drie in de competitie, won afgelopen zondag met 2-1 van Feyenoord. In de weken ervoor werd door PSV gewonnen van PEC Zwolle, sc Heerenveen en vv Alkmaar. Tegen Ajax (0-0) en ADO (0-1) leed de Eindhovense ploeg dit voorjaar puntenverlies. 

FC Twente Vrouwen en PSV stonden eerder dit seizoen twee keer tegenover elkaar. In Eindhoven won PSV (2-1) en in Enschede won FC Twente (3-1). 

Op de laatste speeldag, vrijdag 20 mei, speelt FC Twente Vrouwen in Amsterdam tegen Ajax.

FC Twente Vrouwen - PSV
Zaterdag 14 mei, 14.00 uur
De Grolsch Veste

  • Jeugd t/m 18 jaar: €3,- 
  • Volwassenen: €5,-
  • Seizoenkaarthouders FC Twente: Gratis toegang (wel kaart 'gratis' kopen) 
  • Kidsclub- en Young Reds-leden FC Twente: Gratis toegang (wel kaart 'gratis' kopen)

Tickets zijn te bestellen via onderstaande button