Supporters Kidsclub Young Reds

Is jouw zoon of dochter helemaal gek van voetbal? Dan is dit hun kans op een zomer vol voetbalplezier. Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club, het maakt niet uit. Alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar kunnen in de zomervakantie voetballen bij een van de FC Twente Soccer Camps activiteiten bij jou in de buurt!

De FC Twente Soccer Camps zijn dagelijks van 9.00 uur tot 15.00 uur. De FC Twente Soccer Camps vindt plaats bij verschillende enthousiaste amateurverenigingen Enschede, Hengelo, Markelo, Wierden, Borne en Losser.

Over de FC Twente Soccer Camps 

De Soccer Camps bieden een uitdagend voetbalprogramma en een unieke FC Twente beleving. De groepen worden ingedeeld op leeftijd, niveau en fysieke kenmerken, waardoor ieder kind op zijn of haar eigen niveau kan trainen.Niet alleen voor spelers, maar ook voor keepers is er een fantastisch programma ontwikkeld. Ons team van enthousiaste en ervaren trainers zorgen ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier lekker gaat voetballen. Uiteraard is het mogelijk om bij vriendjes en vriendinnetjes ingedeeld te worden. 

Wat kunnen de kinderen verwachten

  • Jouw eigen FC Twente Soccer Camps tenue (shirt, broek en kousen)
  • Vernieuwd veld- en animatieprogramma
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van enthousiaste trainers

Unieke beleving: Alle deelnemers aan de FC Twente Soccer Camps ontvangen gedurende het voetbalseizoen een uitnodiging voor exclusief Soccer Camps evenement met eerste elftalspelers in de Grolsch Veste.

Schrijf je zoon of dochter nu in voor een FC Twente Soccer Camps. Ga voor meer informatie en inschrijvingen naar www.fctwente.nl/soccercamps. We kijken ernaar uit om jouw zoon of dochter een fantastische FC Twente- en voetbalervaring te bezorgen! 

DVS05033 v3
DVS05057
DVS05276 v4
DVS05172 v2
DVS05230 v2

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.