FC Twente Vrouwen

Kim Everaerts speelt ook komend seizoen voor FC Twente. De 21-jarige verdedigster tekende in De Grolsch Veste een contract tot medio 2025.

DSC00775 v3
DSC00680 v3
DSC00706 v2

Kim Everaerts kwam in de zomer van 2021 over van Borussia Mönchengladbach en won dat seizoen het landskampioenschap en de Eredivisie Cup met FC Twente. Dit seizoen heeft ze zich ontwikkeld tot vaste basiskracht.

"Bij FC Twente zit ik goed op mijn plek, ik heb het erg naar mijn zin", vertelt Kim Everaerts. 'Ik speel veel en dat is belangrijk voor mijn ontwikkeling. Ik voel me goed binnen en buiten het veld en kijk er naar uit om weer voor de prijzen te spelen. Elk jaar bovenin meedraaien is voor mij een belangrijke factor."

Technisch Manager Rene Roord: "Ik ben blij dat Kim heeft bijgetekend. Ze heeft zich echt goed ontwikkeld de laatste twee seizoenen en is ook een vaste waarde bij Jong Oranje. We hebben er vertrouwen in dat ze in haar ontwikkeling verdere stappen kan zetten."

Kim Everaerts (Horst, 6 januari 2002) speelde drie seizoenen in Mönchengladbach waarna ze de overstap maakte naar FC Twente Vrouwen. Afgelopen zomer maakte ze deel uit van de selectie van het Nederlands Elftal onder 20 jaar, die het WK speelde in Costa Rica.

DSC00887
DSC00802
DSC00848

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.