Young Reds Supporters Kidsclub club

Samen met diverse goede doelen, stichtingen en Twentse bedrijven presenteert de Kidsclub van FC Twente een nieuw initiatief: Hart van Twente. Dit maatschappelijke initiatief is er speciaal voor kinderen en jongeren uit de regio die in een kwetsbare of moeilijke situatie zitten.

Komend seizoen worden in samenwerking met diverse organisaties, stichtingen en goede doelen uit de regio, waaronder het Roessingh, MST, ZGT, Stichting Hartekind, Spieren voor Spieren en Twente tegen Kanker, bij iedere thuiswedstrijd kinderen en jongeren die verbonden zijn aan een goed doel of stichting uitgenodigd. In een speciaal daarvoor ingerichte skybox wil Hart van Twente hen een onvergetelijke dag in De Grolsch Veste bezorgen en onvergetelijke herinneringen laten maken samen met familieleden. Bovendien worden gedurende het seizoen andere activiteiten georganiseerd waaronder de jaarlijkse ‘Hart van Twente Dag’.

Pure Energie omarmt als eerste bedrijf het initiatief
Pure Energie heeft nog voor de lancering aangegeven Hart van Twente te willen steunen. Om deze kwetsbare doelgroep een onvergetelijke dag te bezorgen is maatwerk nodig. Pure Energie levert een bijdrage aan de kosten die dit met zich meebrengt en hoopt dat meer bedrijven zich aansluiten bij het initiatief. 

Aangesloten organisaties

Logos samengevoegd1

Tevens worden alle deelnemende kinderen en jongeren gratis lid gemaakt van de FC Twente Kidsclub & Young Reds. Hierdoor kunnen zij profiteren van de voordelen van alle Vriendjes.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor stichtingen, goede doelen of bedrijven? Mail naar Kidsclub@fctwente.nl