Kidsclub

De FC Twente Kidsclub en Young Reds hebben voor komend seizoen een partnership getekend met Mystery United. De samenwerking met Rabobank is verlengd.

DVS07017

Mystery United is komend seizoen de hoofdpartner van de Kidsclub en Young Reds. Mystery United is onder andere zichtbaar op verschillende uitingen en gedurende het seizoen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd voor de jongere supporters. Een van die activiteiten is het Mystery United FIFA Toernooi dat twee keer per seizoen wordt gehouden.

“Mystery United is een Twents bedrijf met een groot hart voor FC Twente”, vertelt Stan Hoff van Mystery United. “We zijn dan ook trots om hoofdpartner te worden van de plek waar veel jongens en meisjes hun eerste stappen als voetbalfan en ‘Tukker’ zetten: de FC Twente Kidsclub en de Young Reds. Samen hopen we veel leuke dingen te kunnen organiseren. Daarnaast is de samenwerking voor onze webshop in Mystery Voetbalshirts een mooie kans om onze zichtbaarheid te vergroten. Dit geldt ook voor de eSports-tak, waar we eveneens partner van worden. We kijken enorm uit naar de samenwerking.”

445754

Rabobank
Rabobank is sinds twee jaar verbonden aan de Kidsclub en Young Reds en zij hebben haar samenwerking voor komend seizoen uitgebreid. Gedurende het seizoen worden gezamenlijk activiteiten gehouden voor de jonge supporters, waaronder Kidsclub persconferenties, rondleidingen in De Grolsch Veste en kaartenacties voor voetbalteams uit de regio.

Robin Geerdink (directeur Rabobank Twente-Achterhoek): “Het is geweldig dat alle seizoenkaarten uitverkocht zijn, FC Twente leeft. De afgelopen twee jaar hebben wij samengewerkt met de Kidsclub en Young Reds van FC Twente en we willen graag onze bijdrage blijven leveren. Voor komend seizoen hebben we ons partnership uitgebreid, we kijken er naar uit.”

 

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.