FC Twente Vrouwen

Kayleigh van Dooren speelt komend seizoen voor FC Twente Vrouwen. De 21-jarige middenvelder komt over van PSV en tekende in De Grolsch Veste een contract voor twee seizoenen.

Van Dooren 01
Van Dooren 03
Van Dooren 02
Van Dooren 05

“FC Twente is denk ik op dit moment de juiste stap in mijn carrière”, vertelt Kayleigh van Dooren. “FC Twente heeft een voetballende ploeg en een visie die mij aanspreekt en bij mij past. De gesprekken die ik heb gehad met FC Twente gaven me een goed gevoel en vertrouwen en ik ben dan ook heel blij met deze stap! Ik wil mezelf zo goed mogelijk ontwikkelen, prijzen winnen en een mooi Champions League avontuur neerzetten met dit team. Ik denk dat FC Twente de juiste club is om deze doelen te verwezenlijken.”

"Ze is technisch zeer begaafd."

René Roord: “Kayleigh is een van de meest getalenteerde middenvelders van Nederland. Ze is technisch zeer begaafd en we zijn er dan ook enorm blij mee dat zij voor FC Twente heeft gekozen. Ik ben ervan overtuigd dat haar ontwikkeling en haar potentie bij ons tot wasdom gaan komen.”

Kayleigh van Dooren 
Kayleigh van Dooren, geboren in Veldhoven, maakte op 15-jarige leeftijd de overstap naar CTO Zuid en speelt sinds 2018 voor PSV. Van Dooren doorliep alle vertegenwoordigende jeugdselecties en komt momenteel uit voor Oranje onder 23. Afgelopen seizoen speelde ze zeventien wedstrijden voor PSV en scoorde daarin vijf keer.