FC Twente Vrouwen twevrbkhvr

Woensdag 18 oktober kan FC Twente Vrouwen zich plaatsen voor de poulefase van de UEFA Women's Champions League. In De Grolsch Veste vindt om 19.00 uur de return plaats tegen BK Häcken, nadat er in Zweden met 2-2 werd gelijkgespeeld.

Dankzij de overwinningen in de eerste voorronde in de UEFA Women's Champions League kan FC Twente Vrouwen zich in de laatste voorronde plaatsen voor de poulefase. Een unicum voor het Nederlandse voetbal. Breng Champions League voetbal naar Twente en ben erbij op woensdag 18 oktober.

Tickets

  • Volwassenen: €5,-
  • Jeugd t/m 16 jaar: €2,50

Gratis toegang voor alle seizoenkaarthouders

Alle seizoenkaarthouders van FC Twente (mannen en vrouwen) hebben gratis toegang. Zij kunnen via onderstaande button, of deze link, per seizoenkaart een gratis ticket bestellen. Er kunnen direct extra kaarten bijgekocht worden.

Gratis toegang voor Kidsclub- en Young Redsleden 

Voor de wedstrijd FC Twente Vrouwen - BK Häcken hebben alle leden van de Kidsclub en Young Reds gratis toegang. Zij kunnen (online) een gratis kaart bestellen met de volgende codes:

  • FCTV-KC
  • FCTV-YR

De codes zijn alleen te gebruiken wanneer er is ingelogd op het account van het lid.

Kom met je team naar De Grolsch Veste

Voor sportteams is er een speciale actie om het Champions League-duel te bezoeken. Wanneer je je met 10 of meer personen aanmeldt voor de wedstrijd, zijn alle kaarten €2,50 per stuk inclusief begeleiders. Aanmelden kan door een mail te sturen naar ticketing@fctwente.nl.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.