twevrajavr FC Twente Vrouwen

Na het 0-0 gelijkspel in de topper tegen Feyenoord speelt FC Twente Vrouwen zondag haar eerstvolgende wedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Opnieuw wacht er een topper, dit keer thuis tegen Ajax. Om 12.15 uur wordt er afgetrapt in De Grolsch Veste.

51059327 FC Twente

FC Twente Vrouwen is de laatste vier competitiewedstrijden ongeslagen, waar onder meer overtuigend van Excelsior (7-1) en sc Heerenveen (8-0) werd gewonnen, en in een doelpuntrijke wedstrijd gelijk werd gespeeld tegen ADO (4-4). Na acht gespeelde wedstrijden bevindt het team zich op de derde plek op de ranglijst.

Ajax Vrouwen beleeft een goede eerste seizoenshelft, waarin het team na acht gespeelde wedstrijden op de eerste plek staat in de competitie. Zondag won Ajax Vrouwen met 5-1 van PSV, waardoor ze nu drie opeenvolgende overwinningen hebben behaald.

De eerdere confrontatie met Ajax dit seizoen eindigde twee maanden geleden in een 0-1 zege voor FC Twente Vrouwen. Op Sportcomplex De Toekomst was Kayleigh van Dooren met een treffer in de 78e minuut de matchwinnaar.