Eerste selectie Supporters

Zaterdag 10 december speelt FC Twente in De Grolsch Veste een oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd begint om 17.00 uur. De kaartverkoop voor dit duel begint dinsdag 15 november. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €5,- en voor leden van de Kidsclub en Young Reds voor €2,-. Vanaf dinsdag 22 november kunnen ook Clubcardhouders kaarten bestellen.

Kaartverkoop

Dinsdag 15 november begint voor Seizoenkaarthouders en Premium Seathouders via kaartverkoop.fctwente.nl de verkoop. In eerste instantie zijn er alleen kaarten beschikbaar op de eerste ring, wanneer deze vol is gaan ook de vakken op de tweede ring in de verkoop. Daardoor is het niet altijd mogelijk je eigen plek te reserveren.

Dinsdag 15 november (09.00 uur) t/m maandag 21 november
Seizoenkaart- en Premium Seat-houders uit de vakken Vak-P (101 t/m 107 en 136) en de Diekman-tribune (128 t/m 133) kunnen hun eigen plek terugkopen.
Overige seizoenkaarthouders kunnen een kaart kopen in de overige vakken op de eerste ring.

Vanaf dinsdag 22 november (09.00 uur)
Start verkoop voor Clubcardhouders. Er geldt een ClubCard-verplichting. Op vertoon van een Clubcard kunnen er 4 kaarten worden gekocht. 

Wintermarkt

Vooraf aan deze wedstrijd wordt er rondom De Grolsch Veste vanaf 11.00 uur een wintermarkt gehouden.  De directe omgeving van het stadion wordt aangekleed in wintersferen, we zorgen voor winterse hapjes en drankjes, gezellige muziek en natuurlijk leuke activiteiten voor jong én oud. De wintermarkt is gratis te bezoeken. Kaarten voor de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam zijn online verkrijgbaar.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.