FC Twente Vrouwen

Trainer Joran Pot heeft zijn contract bij FC Twente Vrouwen met een seizoen verlengd. De nieuwe verbintenis loopt tot medio 2025.

"Ik ben blij om ook volgend jaar trainer te zijn van deze prachtige club", vertelt Joran Pot. "Ik werk hier met een van de beste selecties van Nederland en ook dit jaar strijden we weer om de prijzen. Toen ik anderhalf jaar geleden naar FC Twente kwam was het een van de doelstellingen om het team meer wedstrijden te laten domineren en te controleren. Ik denk dat dit gelukt is en we blijven ermee bezig zijn, elke dag weer. We willen landskampioen worden en verder komen in de Champions League. Dat zijn heel mooie uitdagingen."

DSC03962

"We zijn heel blij dat we met Joran hebben verlengd", vertelt Technisch Manager Rene Roord. Het is een fanatieke en tactisch zeer onderlegde trainer Dat past bij onze ambities. Ten tijde van zijn komst was de doelstelling om in de top van de Eredivisie mee te blijven doen en om te strijden voor plaatsing in de Champions League. Dat is gelukt. Daarnaast is de doelstelling dat hij samen met zijn staf en met ons voor verdere professionalisering zorgdraagt. Dat verloopt goed en daarom is verlengen de juiste stap."

DSC03989 v2

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.