FC Twente Vrouwen

Nadat het duel tegen sc Heerenveen vorige week geen doorgang vond, herstart FC Twente Vrouwen dit weekend de Vrouwen Eredivisie tegen Feyenoord. Zaterdagmiddag wordt er om 16.30 uur afgetrapt op Varkenoord.

Het duel tegen sc Heerenveen werd zondagochtend afgelast. "We hadden uiteraard graag een wedstrijd gespeeld", begint Joran Pot. "Maar het duel ging niet door en dan moet je schakelen. We hebben gekeken naar het beste programma richting de volgende wedstrijd en daar hebben we ook naar gehandeld door het weekschema aan te passen. Ik denk dat we tot nu toe de beste trainingsweek na de winterstop draaien, dus daar kan ik tevreden op terugkijken. We zijn allemaal hongerig om weer een wedstrijd te spelen."

Feyenoord

Feyenoord bezit op dit moment de tiende plek in de Vrouwen Eredivisie. De ploeg van Jessica Torny kwam vorige week ook niet in actie, nadat het uitduel tegen Fortuna Sittard werd afgelast. "Het is altijd al gebleken dat Feyenoord uit een lastige wedstrijd is. Vorig jaar was het ook een taai duel waarbij we moeite hadden om kansen te creëren. En wanneer we de kansen kregen, gingen ze er niet in."

Selectie

Auée, Van Dooren, Ravensbergen, Stolze, Doege, Diekman en Dhont zijn geblesseerd en zitten niet bij de wedstrijdselectie.

Bekijk hieronder de samenvatting van Feyenoord - FC Twente Vrouwen, seizoen 2022-2023.

57267606 FC Twente
Feyenoord - FC Twente Vrouwen (03-12-2022)

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.